Recept van de maand: Chocoladetaart


Bereiding chocoladetaart:



1. Verhit de oven voor op 160° graden
2. Weeg het bakmeel, het bakpoeder, de cacao en de bastardsuiker af (de droge ingrediënten)
3. Men ze in een kom
4. Neem een andere kom en doe daar in de olie, de melk, de eieren en de golden syup, of honing ( de natte ingrediënten)
5. Meng de natte en droge ingrediënten door elkaar

6. Vet een rechthoekige ovenschaal in met een beetje olie
7. Giet het beslag in de ovenschaal
8. Bak de taart 30 minuten tot deze gaar is
9. Haal de taart uit de oven


Bereiding glazuur:

1. Breek de reep chocolade in stukjes, of gebruik chocolade druppels
2. Smelt de chocolade tegelijk met de slagroom in een pannetje
3. Goed roeren
4. Laat de glazuur afkoelen op kamertemperatuur
5. Bestrijk de taart met de glazuur
6. Laat de glazuur opstijven

Klik hier om het recept te downloaden


Autinieuwsbrief
 
Website  |   Contact  |   Aanmelden
 
Mede mogelijk gemaakt door Spotler.
Spotler
...